Preparations for ice cream parlours and pastry shops
Telm's ice cream and pastry preparation and base fillers are essential for all industrial pastry companies or laboratories that need a: • riempitrice crema pasticcera;
• custard filler;
• sponge cake base filler;
• cake base filler;
• fruit coulis filler;
• chocolate ganache filler;
• custard filler;
• caramel cream filler;
• chocolate cream filler;
• cream filling machine;
• decorating topping filler;
• fruit concentrate filler;
• sugar paste filler;
• glucose filler;
• semi-finished product filler.
The machine can also be equipped with practical accessories for heating the product and the machine, in order to facilitate the filling of very viscous products such as glucose or sugar, paste into tubs and jars.
Some examples of standard and custom filling machines for filling, dosing, and capping ice cream and pastry shop preparations
Automatic and semiautomatic food filling and capping machines.riempitrici e tappatrici automatiche e semiautomatiche per pasticceria, tra cui dosatori semiautomatici e automatici progettati per soddisfare le esigenze specifiche di molte realtà artigianali. I nostri dosatori semiautomatici per pasticceria, offrono un equilibrio perfetto tra efficienza e controllo manuale, ideali per laboratori artigianali che richiedono flessibilità e precisione.
D'altra parte, le nostre macchine automatiche per gelateria e pasticceria offrono un'automazione completa dei processi di dosaggio, riempimento e tappatura, garantendo una produzione e un confezionamento efficiente e completo del prodotto. Esplora qui sotto le nostre macchine riempitrici per pasticceria e affidati all'alta qualità dei nostri macchinari 100% Made in Italy.